eS3

eS3 je električni skuter iz mlade tvrtke za inovativnu, električnu pokretljivost, Askoll iz Italije. Svi dijelovi skutera, uključujući motor i akumulator, po mjeri su talijanske tvrtke gdje je skuter uistinu i napravljen. Skuter serije eS nosioc je mnogih nagrada, uključujući Green Prix 2015. S3 je opremljen s 2700 W snažnim električnim motorom s okretnim momentom od 130 Nm te doseže najveću brzinu od 66 km/h. Opremljen je s dvije odvojive 1.4 kWh litijske baterije za raspon vožnje od 96 km. Baterije se mogu napuniti za 3,5 sata. Skuter ima razne dodatke kao što su gornji dijelovi, police za prtljagu, košare, brave, vjetrobrani i još mnogo toga. eS3 se može naručiti u bilo kojoj boji te s poslovnim tiskom i logotipom.

Cijena: 26.499,00 kn

eSpro45/eSpro70

eSpro je električni skuter iz mlade tvrtke za inovativnu, električnu pokretljivost, Askoll iz Italije. Svi dijelovi skutera, uključujući motor i akumulator, po mjeri su talijanske tvrtke gdje je skuter uistinu i napravljen. Skuter serije eS nosioc je mnogih nagrada, uključujući Green Prix 2015. ESpro 45 opremljen je električnim motorom snage 2200 W s okretnim momentom od 130 Nm te doseže najveću brzinu od 45 km/h. Opremljen s dvije izmjenjive litijske baterije od 1 kWh za raspon vožnje od 71 km. Baterije se mogu napuniti u 3 sata. Skuter se može prilagoditi za mnoge poslovne svrhe, kao što su dostava, hitna pomoć i sigurnost. Dodatna oprema uključuje veliki izbor košara, brave, vjetrobranskih stakala i još mnogo toga. eSpro45 i eSpro70 se mogu naručiti u bilo kojoj boji te s poslovnim tiskom i logotipom.

Cijena: 22.749,00 kn/26.499,00 kn

eS2

eS2 je električni skuter iz mlade tvrtke za inovativnu, električnu pokretljivost, Askoll iz Italije. Svi dijelovi skutera, uključujući motor i akumulator, po mjeri su talijanske tvrtke gdje je skuter uistinu i napravljen. Skuter serije eS nosioc je mnogih nagrada, uključujući Green Prix 2015. ES2 opremljen je električnim motorom od 2200 W s okretnim momentom od 130 Nm te doseže najveću brzinu od 45 km/h. Opremljen je s dvije odvojive 1 kWh litijske baterije za raspon vožnje od 71 km. Baterije se mogu napuniti za 3 sata. Skuter ima razne dodatke kao što su gornji dijelovi, police za prtljagu, košare, brave, vjetrobrani i još mnogo toga. eS2 se može naručiti u bilo kojoj boji te s poslovnim tiskom i logotipom.

Cijena: 22.749,00 kn

eS1

eS1 je električni skuter iz mlade tvrtke za inovativnu, električnu pokretljivost, Askoll iz Italije. Svi dijelovi skutera, uključujući motor i akumulator, po mjeri su talijanske tvrtke gdje je skuter uistinu i napravljen. Skuter serije eS nosioc je mnogih nagrada, uključujući Green Prix 2015. ES1 je opremljen električnim motorom snage 1500 W s okretnim momentom od 100 Nm te doseže najveću brzinu od 45 km/h. Ima litijsku bateriju od 1 kWh za raspon vožnje od 40 km. Baterija se može napuniti za 3 sata. Skuter osigurava prostor za drugu bateriju koja udvostručuje domet te mnogo dodataka kao što su police, vrećice, košare, brave, vjetrobrani i još mnogo toga. Skuter se može naručiti u bilo kojoj boji te s poslovnim tiskom i logotipom.

Cijena: 18.199,00 kn

Zašto električna vozila?

Uštedite vrijeme i pritom trošite manje novaca

Električni skuter novi je saveznik gradskih stanovnika. Više Vam neće smetati prometne gužve ili problemi parkiranja. Nema potrebe čekati vlak ili autobus, Vaš električni skuter jamči pravu autonomiju i smanjenje vremena putovanja.

Ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva

Posebno u gradovima, gdje su parkirališta rijetka, a zrak posebno onečišćen ispušnim plinovima, električni skuteri čine ekološki prihvatljiv doprinos u smislu mobilnosti. U prosjeku, automobil emitira 164,2 grama CO2 po pređenom kilometru. Električni skuter ne emitira CO2 i troši vrlo malo struje. S druge strane, e-skuter je izuzetno tih i gotovo nevidljiv čak i za vrijeme vožnje. To povećava kvalitetu vožnje i smanjuje utjecaj na druge. Raspon vožnje električnog skutera je, s potpuno napunjenom baterijom, između 50 i 100 kilometara - i više. Ako želite igrati na sigurno, uzmite punjač za skuter i napunite bateriju na licu mjesta.

Povoljni operativni troškovi električnog skutera

Ako ste prije bili nesigurni u to je li električni skuter pravi izbor, tada bi argument o odluci kupnje e-skutera mogao govoriti u Vašu korist. Motorni skuter je opremljen klasičnim motorom s unutarnjim izgaranjem koji ima visoku potrošnju. Međutim, e-skuter se potpuno napaja električnom energijom. Za udaljenost od 100 km potrebno je oko 2 kWh. Samo treba zamijeniti gume s vremena na vrijeme. Međutim, to ne uzrokuje neočekivano visoke troškove.

Potrebno je znatno manje održavanja

U principu, možete usporediti održavanje e-skutera s biciklom. S vremena na vrijeme možete vidjeti je li lanac još uvijek na mjestu i jesu li pedale čvrste. Mnogo više truda nije potrebno niti s e-skuterom. Redovito provjeravajte rad akumulatora i kotača. Općenito, skuter ima nekoliko pojedinačnih, ugrađenih dijelova i stoga je i trošenja istih, vrlo malo.

Velika zabava i uživanje u vožnji

Zadovoljstvo u vožnji zasigurno nije prekratko za električne skutere. Osigurano je snažnim motorom. Različite verzije skutera su zabavne. Od retro dizajna do futurističkog, sve je dostupno. Svaki kupac će pronaći omiljeni skuter, bilo da kupuje dječji električni skuter ili da kupuje električni skuter za odrasle.