OTKUP SVIH MARKI VOZILA – BRZO I JEDNOSTAVNO – ISPLATA ODMAH!

Naš profesionalni tim stoji Vam na raspolaganju te će za Vas obaviti besplatan pregled i stručnu procjenu Vašeg vozila uz dogovor o otkupnoj cijeni na licu mjesta.

Prednosti kupoprodaje vozila u Autowill-u:

  • Isplata u gotovini u roku ODMAH!
  • Besplatan pregled vozila
  • Otkupljujemo sve marke i modele vozila

Rezervirajte odmah svoj brzi termin za besplatan pregled i procjenu Vašeg automobila!

*Ime
*Prezime
*Email
Telefon
Mobitel
*Najbliža lokacija
*Zanima me
Upit
*Izjava o zaštiti privatnosti

Pristajem da gore navedeni Opel partner kao voditelj obrade obrađuju moje gore navedene osobne podatke u vezi s relevantnim ugovornim podacima, relevantnim podacima o vozilu, tehničkim podacima o dijelovima i dodatnoj opremi ili podacima o servisu radi individualiziranog marketinga i marketinških istraživanja, i to na sljedeće načine:

Obrada podataka temelji se na privoli koju ovdje dajem (Članak 6., stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka) za svrhe koje su naznačene niže.

Moji će se podaci obrađivati i dijeliti sa sljedećim primateljima u svrhe navedene u nastavku:

Primatelji:

Opel Automobile GmbH, OPEL Southeast Europe LLC - podružnica Zagreb (Damira Tomljanovića - Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska), dijeli moje osobne podatke s određenim izvršiteljima obrade, npr. radi informatičkih usluga, istraživanja tržišta i marketinških usluga.

Opel Automobile GmbH i s njim povezani NSC dijele moje osobne podatke i s određenim davateljem informatičkih usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Europskog gospodarskog područja (EEA), odnosno u državi s neodgovarajućom razinom zaštite podataka. Ne postoji odluka Europske komisije o primjerenosti, no na snazi su odgovarajuće zaštitne mjere koje su u ovom slučaju sukladne sa standardnim ugovornim klauzulama Europske Unije. Primjerak mogu zatražiti putem adrese e-pošte privacyrights@opel.com

Pristajem da moj Opel partner, OPEL Southeast Europe LLC - podružnica Zagreb (Damira Tomljanovića - Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH koriste moje prethodno navedene podatke u svrhu točne identifikacije kako bi mi ponudili najbolje usluge i iskustvo te izbjegli moguće nedosljednosti u navedenim svrhama (korisnička podrška, korisničke informacije, oglašavanje i anketa o zadovoljstvu). Ta se društva u postupcima povezivanja i spajanja rukovode pravilima poslovanja za otkrivanje mogućih podudaranja između dvaju ili više zapisa iz različitih izvora i sustava, posebno putem zahtjeva upućenih Opelu preko interneta, sudjelovanja u Opelovim marketinškim događanjima, korištenja servisa myOpel — sve sa svrhom stvaranja jedinstvenog i ažurnog glavnog zapisa o korisniku.

Moji osobni podaci bit će pohranjeni, u gore navedene svrhe, naredne tri godine nakon posljednjeg kontakta s mojim odabranim Opel partnerom i / ili prethodno spomenutim primateljima.

Podaci:

Prethodno navedeni osobni podaci povezani s relevantnim ugovornim podacima, relevantnim podacima o vozilu, tehničkim podacima o dijelovima i dodatnoj opremi ili podacima o servisu radi individualiziranog marketinga i marketinških istraživanja (npr. identifikacijski broj vozila, kilometraža, aktivnosti i datumi provjere / servisa itd.)

Svrha:

Korisnička podrška: npr. pozivnice na događanja, informacije o (tehničkim) ažuriranjima povezanim s mojim vozilom ili bilo kakvim uslugama za vozilo, obavijesti o datumima kad je potrebno napraviti održavanje / provjeru / servisiranje ili pomoć na cesti u slučaju kvara

Korisničke informacije: kontaktiranje u slučaju npr. komunikacije o novim i rabljenim vozilima, financijske i ponude za leasing, partnerske ponude za servisiranje i provjeru, istek ugovora o financiranju ili leasingu ili mjere za unaprjeđenje kvalitete mog vozila

Oglašavanje: individualizirano ili personalizirano oglašavanje ponuda, proizvoda i usluga

Ankete o korisničkom zadovoljstvu: kontaktiranje nakon kupnje / servisa, npr. povezano sa zadovoljstvom s mojim vozilom ili uslugama koje mi je pružio Opel partner

Moji osobni podaci bit će pohranjeni, u gore navedene svrhe, naredne tri godine nakon posljednjeg kontakta s mojim odabranim Opel partnerom.

Pristajem da me u prethodno navedene svrhe kontaktira moj Opel partner - Autowill d.o.o.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući svoju privolu. Za povlačenje privole trebam kontaktirati svog Opel partnera AUTOWILL d.o.o. za trgovinu i popravak motornih vozila, PODRUŽNICA ZAGREB, Zagrebačka avenija 100, HR - 10 090 Zagreb, sa sjedištem u Vukovaru, Kudeljara 5 ili na email: dpo@autowill.hr.

Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Potvrđujem razumijevanje svojih u nastavku navedenih prava povezanih sa zaštitom privatnosti te potvrđujem podatke za kontakt.

Uspješna prijava
Vaša prijava je uspješno poslana!
Neuspješna prijava
GREŠKA! Prijava nije poslana! Molimo probajte ponovno.